Advies

Hypotheekadvies

Een woning kopen en een hypotheek aangaan, is vaak één van de grootste financiële beslissingen in je leven. Je hypotheek is vaak de basis van jouw financiële situatie. Daarom wil je een goed advies, met de laagste rente en zo laag mogelijke maandlasten.
Ook wil je dat er rekening wordt gehouden met veranderingen die van invloed kunnen zijn op jouw financiële situatie. Er kan in de loop der tijd van alles veranderen. Misschien ga je samenwonen of  trouwen, ben je latter (Living Apart Together), raak je werkloos of overlijdt je partner. En dan wil je graag dat het goed geregeld is! Daarom is hypotheekadvies onlosmakelijk verbonden met het plannen van je financiële toekomst.

Financiële planning

Het woord zegt het al. Door je financiën te plannen houd je rekening met gebeurtenissen die zich in de toekomst voor kunnen doen. Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen van een huwelijk? Of juist van een scheiding? Stel dat je arbeidsongeschikt of werkloos raakt? Wie weet wil je op een bepaald moment minder gaan werken of eerder stoppen met werken? Ook word je ouder. In al deze gevallen verandert ook je financiële situatie.

In onze adviezen houden we daar nu alvast zoveel mogelijk rekening mee. Om jouw wensen en doelen te bereiken zijn er verschillende oplossingen. Zoals extra bescherming bij arbeidsongeschiktheid. Een (fiscaal) spaarproduct om geld opzij te zetten zodat je minder kunt gaan werken, eerder kunt stoppen, je pensioen aan kunt vullen of een deel van je hypotheek aflossen. Door een goede financiële planning regel je zaken voor elkaar, voor een ander of juist voor jezelf.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je financiële toekomst.

Maak afspraak

of bel

06-2196 8632

Wat is je vraag?

Is dit een van je vragen?
Neem contact op en wij adviseren je vrijblijvend en zonder verplichtingen

Maak afspraak