Over Finauta

Erik Nauta is de drijvende kracht achter Finauta. Hij is al ruim 16 jaar werkzaam als onafhankelijk financieel adviseur. Hij groeide op in een ondernemersgezin op het mooie eiland Texel. Waarschijnlijk komt zijn drang naar vrijheid en onafhankelijkheid hier vandaan.

Hij doet zijn werk met veel zorg en passie. In zijn hypotheekadviezen is hij grondig en volledig. Hij leeft zich in in jouw situatie en zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Bij hem ben je verzekerd van het beste onafhankelijke hypotheekadvies.

Zijn werkwijze is persoonlijk en laagdrempelig. Als klant kun je er volledig op vertrouwen dat alles op tijd en goed geregeld wordt. Contact met hem verloopt via de telefoon, e-mail of WhatsApp en afspraken zijn ook ’s avonds en in het weekend mogelijk. Zo is hij vrijwel altijd te bereiken op het moment dat je een vraag voor hem hebt. Erik is inmiddels ook gestart met het toepassen van de webcam als alternatief om af te spreken. Dit maakt het adviesproces nog dynamischer en flexibeler.

Erik is gekwalificeerd als Erkend Financieel Adviseur en houdt zijn kennis doorlopend op peil, door het volgen van permanente educatieprogramma’s en het bestuderen van vakliteratuur. Hij is op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in zijn vakgebied. Kortom, Erik investeert doorlopend in zijn kennis om jou zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Erik schakelt regelmatig de hulp in van Bas Terpstra, tevens Erkend Financieel Adviseur. Bas is voornamelijk werkzaam in Noord-Nederland.  Klik hier voor de website van Bas.

 

Finauta is aangesloten bij KIFID: Klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

kifid

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je financiële toekomst.

Maak afspraak

of bel

06 21 968 632

Wat is je vraag?

Is dit een van je vragen?
Neem contact op en wij adviseren je vrijblijvend en zonder verplichtingen

Maak afspraak
  • Onze droom kwam na een lange tijd uit. Finauta gaf juist dat extra zetje voor onze moeilijke financiering.
    T. Mulder
  • Gedegen advies in eenvoudige taal. Nooit begrepen we iets van deze materie: Maar nu wel! Alles helder, duidelijk en geduldig uitgelegd.
    Astrid Haar Atelier
Bekijk meer referenties