Over Finauta

Erik Nauta is de drijvende kracht achter Finauta en 50PlusHypotheek. Hij is sinds het begin van deze eeuw werkzaam als onafhankelijk financieel adviseur. Hij groeide op in een ondernemersgezin op het mooie eiland Texel. Waarschijnlijk komt zijn drang naar vrijheid en onafhankelijkheid hier vandaan.

Hij doet zijn werk met veel zorg en passie. In zijn hypotheekadviezen is hij grondig en volledig. Erik leeft zich in in jouw situatie en zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Bij hem ben je verzekerd van het beste onafhankelijke hypotheekadvies.

De werkwijze van Erik is persoonlijk en laagdrempelig. Als klant kun je er volledig op vertrouwen dat alles op tijd en goed geregeld wordt. Contact met hem verloopt via de telefoon, e-mail of WhatsApp en afspraken zijn ook ’s avonds en in het weekend mogelijk. Zo is hij vrijwel altijd te bereiken op het moment dat je een vraag voor hem hebt. Erik is inmiddels ook gestart met het toepassen van de webcam als alternatief om af te spreken. Dit maakt het adviesproces nog dynamischer en flexibeler.

Lees de onafhankelijke reviews over Erik op Advieskeuze.

Erik is gekwalificeerd zowel als Erkend Financieel als Erkend Hypotheek Adviseur en houdt zijn kennis doorlopend op peil, door het volgen van permanente educatieprogramma’s en het bestuderen van vakliteratuur. Hij is op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in zijn vakgebied. Kortom, Erik investeert doorlopend in zijn kennis om jou zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

SAMENWERKINGEN

Erik werkt samen met DoorKoen waar Koen Dorreboom de eigenaar van is. DoorKoen is samen met Finauta gevestigd aan de Davisstraat 2 in Amsterdam.

Erik werkt ook samen met BTER Financieel. De eigenaar aldaar, Bas Terpstra, is voornamelijk werkzaam in Noord-Nederland.

Voor een correcte afhandeling van binnendienst activiteiten werkt Erik samen met Jantine de Boer van de Bedrijfsdokter. Hij is hiermee verzekerd van een georganiseerde basis binnen zijn bedrijf.

Erik Nauta

Finauta is aangesloten bij het KiFiD: Klachteninstituut Financiële Dienstverlening aansluitnummer: 300.016.292

kifid

 

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je financiële toekomst.

Maak afspraak

of bel

06-2196 8632

Wat is je vraag?

Is dit een van je vragen?
Neem contact op en wij adviseren je vrijblijvend en zonder verplichtingen

Maak afspraak