Werkwijze

De werkwijze van Finauta is laagdrempelig en persoonlijk. Bij ons gaat de teller niet lopen na het eerste gesprek. We berekenen pas kosten op het moment dat het zeker is dat je een hypotheek wilt gaan afsluiten.

Finauta betrekt jou volledig bij je eigen financiële situatie, zodat je hier een goed inzicht in krijgt. Voor nu, maar ook als er in de (nabije) toekomst iets veranderd. Wat we doen is jouw zorgen uit handen nemen.

Jouw hypotheek en financiële planning goed geregeld

 

Stap 1 – Kennismaken

In het eerste gesprek bespreken we samen wat je wensen en doelen zijn en brengen we je financiële positie in kaart: wat is je inkomen? Heb je nog een andere lening? Of heb je al een bestaande hypotheek? Aan de hand van een nauwkeurige analyse wordt duidelijk wat je mogelijkheden zijn. Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en de kosten hiervoor nemen wij voor onze rekening.

Stap 2 – Het advies

Jij wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent, dus we gaan snel over tot actie. We maken een gedegen advies, dat precies aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Soms is het zelfs mogelijk om al in het eerste gesprek met een advies te komen. Snel schakelen is voor Finauta heel normaal. Het liefst met korte lijnen via de telefoon, e-mail en WhatsApp. We doen er alles aan om jouw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Stap 3 – Offertetraject

Als het goed is staan er geen verrassingen in het advies. Alles is immers besproken. Ben je akkoord? Dan gaan wij een offerte voor je aanvragen bij de geldverstrekker. Daarvoor hebben we een aantal gegevens van je nodig, waaronder je salarisstrook, een werkgeversverklaring, (een kopie van) je paspoort en je huidige hypotheekgegevens.

Stap 4 – De sleutel van je nieuwe huis

Als je de offerte hebt ondertekend, wordt jouw complete dossier nogmaals door de geldverstrekker gecontroleerd. Na goedkeuring maakt de notaris alles in orde voor de overdracht. Dan is het wachten op de datum dat jij officieel de sleutel krijgt van je nieuwe huis. Op dat moment betaal je ook aan ons de kosten. Je hoeft in tussentijd dus niet allerlei facturen te betalen.

Vraag alvast je pensioengegevens en arbeidsverleden op

Om je een goed advies te kunnen geven, rekening houdend met jouw toekomst, hebben we een overzicht van je pensioen- en arbeidsverleden nodig. Deze kun je alvast opvragen met je Digid code via de links op deze pagina.

Maak vrijblijvend een afspraak en laat je goed informeren over je financiële toekomst.

Maak afspraak

of bel

06-2196 8632

Wat is je vraag?

Is dit een van je vragen?
Neem contact op en wij adviseren je vrijblijvend en zonder verplichtingen

Maak afspraak